Informatie

Telefonische openingstijden
ma-vr 9:00 - 1800 uur

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van topvakanties via onze nieuwsbrief! Laat je naam en e-mailadres achter en we raden je de mooiste vakanties aan.

Welkom bij NOA Vakanties!

Welkom bij NOA Vakanties!

NOA Vakanties organiseert kampeervakanties voor op christelijke gezinnen in het Duitse Lahntal en in de Franse Jura. Onze kleine christelijke campings liggen midden in de natuur. Het enthousiaste recreatieteam organiseert een tal van (sportieve) activiteiten voor jong en oud. De bijbelstudies en sing-ins bij het kampvuur zorgen er voor dat u een vakantie beleeft in een unieke sfeer! Kom met uw eigen tent/caravan/vouwwagen of huur een kompleet ingerichte huurtent of blokhut.

Camping Le Pre Bailly

Camping Le Pre Bailly

Aan de rivier de Loue gelegen in de Doubs/Jura, vindt u de prachtig gelegen camping Le Pre Baily. Een fantastische plek om er op uit te gaan, de omgeving te ontdekken en tot rust te komen. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om er op uit te gaan! Zoals sportieve activiteiten, grotten, unieke steden en een prachtige natuur.

Camping Lumdatal

Camping Lumdatal

Op slechts 3 uur rijden vanaf de Nederlands grens, in het Duitse Lahntal, ligt de nieuwe locatie van NOA Vakanties. De camping is gelegen boven op een berg, waar men een prachtig uitzicht heeft over het Lahntal. Vanaf de camping kunt u prachtige wandelingen maken, gaan fietsen, kajakken op de Lahnen en typische Duitse vakwerkhuizen bekijken.

Huuraccommodaties

Huuraccommodaties

Op de beide campings van NOA vindt u compleet ingerichte huurtenten en blokhutten. Het enige wat u hoeft mee te nemen zijn slaapspullen, alle overige zaken zijn aanwezig. Wel zo makkelijk! In de huuraccommdoaties vindt u ondermeer een ingerichte keuken met inventaris en bedden met matrassen. Natuurlijk zijn de accommodaties voorzien van stroom!

Christelijk karakter

NOA Vakanties organiseert haar vakanties vanuit een duidelijke christelijke indentiteit. Zo kunt u samen met uw gezin God ontmoeten tijdens de Bijbelstudies en onze sing-in bij het kampvuur. We zijn een interkerkelijke organisatie en niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente. De zondag is bij ons dan ook een rustdag, waarop er een dienst wordt georganiseerd en er geen activiteiten plaats vinden. Wel verzorgt ons team een zondagswandeling waar u elkaar kan ontmoeten en kan genieten van de prachtige omgeving waarin onze campings zijn gelegen.

 

Meest populaire bestemmingen

Camping Le Pre Bailly - Vuillafans (Ornans) - Frankrijk

Camping Le Pre Bailly

Aan de rivier de Loue gelegen in de Doubs/Jura, vindt u de prachtig gelegen camping Le Pre Baily. Een fantastische plek om er op uit te gaan, de omgeving te ontdekken en tot rust te komen.

Informatie Boeken

vanaf
€ 159,00

Camping Lumdatal - Rabenau - Duitsland

Camping Lumdatal

Op slechts 3 uur rijden vanaf de Nederlandse grens, bent u in het prachtige gebied van het Lahntal. Hier vindt u typische vakwerkhuizen, mooie wandel- en fietsroutes en leuke activiteiten en excursies!

Informatie Boeken

vanaf
€ 109,00